A Prohome Cégcsoport HR területen működő vállalkozásai:

Prohuman

Profil:
HR szolgáltatások
Szolgáltatás:
munkaerő kölcsönzés és -közvetítés, outsourcing, cafeteria management, bérszámfejtés bérmunkában, munkaügyi tanácsadás
Web:
www.prohuman.hu

Prodiák

Profil:
diákmunka
Szolgáltatás:
kisegítő fizikai munka, adminisztráció, vendéglátás, idegenforgalom, szezonális munkák, adatfeldolgozás, fieldwork tevékenységek
Web:
www.prodiak.hu

Cégcsoport

1997-ben alapított Prohome Cégcsoport magyar magánszemélyek tulajdonában áll, és 6 vállalkozást, valamint egy iskolaszövetkezetet foglal magában. A Cégcsoport vállalkozásai saját területükön meghatározó piaci szereplői a magyar szolgáltató szektornak.

A Prohome Cégcsoport szolgáltatásai két nagy egységre bonthatók:

  • Marketing szolgáltatások
  • HR szolgáltatások

Brightly

Profil:
marketingkommunikációs szolgáltatások
Szolgáltatás:
kreatív tervezés, reklámkampányok kivitelezése, promóciók, adatbázis marketing, logisztika
Web:
www.brightly.hu

Profield

Profil:
sales és merchandising szolgáltatások
Szolgáltatás:
dedikált sales csapatok, sales outsourcing, reklámanyag management, eladáshelyi aktivitások, marketing vizsgálatok, kereskedelmi egységek támogatása
Web:
www.profield.hu

Protocall

Profil:
telemarketing szolgáltatások
Szolgáltatás:
call center, telemarketing, telesales, infoline biztosítása, túlcsordulások kezelése, webes interaktív megoldások
Web:
www.protocall.hu

Történet

A Prohuman Diákmunka a Prohome cégcsoport vezetőinek több éves diákmunka területen szerzett tapasztalatát és 15 éves cégvezetői gyakorlatát integrálja működésében. A célunk az volt, hogy az ország egyik legsikeresebb iskolaszövetkezetét hozzuk létre.

Alacsony működési költségeink miatt (amit a cégcsoport hátterének köszönhetünk) versenyképes árakat kínálunk partnereinknek.

Nem csupán a munkatársakat biztosítjuk, hanem komplett rendszereket és mechanizmusokat kínálunk Partnereinknek, a hagyományos diákmunka kereteit messze túllépve.

A cégcsoport folyamatos megbízásai stabil végrehajtó rendszert, jól ellenőrzött adminisztrációs folyamatokat és supervisor tevékenységet, folyamatosan értékelt, megbízható, kipróbált munkatársakat garantálnak Partnereink számára.

Célunk, hogy elérjük mindazt, amit Megbízóink elvárnak: nagyfokú rugalmasságot a szervezésben, ügyfélbarát kapcsolattartást, önálló problémakezelést, precíz adminisztrációt. Megbízóink mindenről tudnak, de nem kell részt venniük a folyamatokban.

Ügyfeleink igényeit igyekszünk proaktívan kielégíteni, szolgáltatásunk ebből fakadóan messze túlmutat az egyszerű diákmunkán.

Minden esetben kijelölünk egy állandó kapcsolattartót, aki Partnereink igényeihez, munkarendjéhez igazodva folyamatos információáramlást biztosít a két cég, valamint a munkatársak között.