Diákok gyakran feltett kérdései

Minél több adatot ismerünk meg rólad, annál több a tanulmányaidnak, képességeidnek megfelelő további munkalehetőséget tudunk a figyekmedbe ajánlani. 

 

Persze, hiszen sok esetben még a diák foglalkoztatása esetén is kérheti partnerünk az önéletrajzodat.

Partnereinktől néha lassan kapunk információt, ezért a türelmedet kérjük. Érdeklődj telefonon vagy e-mailen.

Kérünk, érdeklődj telefonon. Könnyen elképzelhető, hogy papírjaiddal (pl. érvényes iskolalátogatási igazolás) gondok lehetnek.

Munkát 16 év felett végezhetsz nálunk szülői hozzájárulással. A szülői hozzájárulásról szóló nyilatkozatot letöltheted a honlapról.

Regisztráld magad a honlapunkon, válaszd ki, hogy melyik megyében dolgoznál, és hogy milyen munkát vállalsz.

Akkor lépj be tagnak, ha már kiválasztottunk egy konkrét munkára, és egyeztettél velünk.

Amennyiben beiratkoztál, kitöltötted a papírokat, leadtad az érvényes iskolalátogatási igazolásod, valamint aláírtad a munkaszerződésed, akkor következő hónap 10-én már számíthatsz a jövedelmedre a számládon.

Az aktuális munkákról a honlapunkon tájékozódhatsz a leggyorsabban, de telefonon vagy e-mailben is kereshetsz minket.

A megrendelő cégek, az utóbbi időben, előnyben részesítik az un. amerikai típusú önéletrajzot. Ez azt jelenti, hogy legyen rövid és tömör. Amennyiben lehetséges, kerüld a dagályos, regénybe illő mondatokat. Emeld ki tapasztalataid, tanulmányaid, ami a megcélzott munkához előnyös lehet.

TAJ szám, adóazonosító jel, személyi igazolvány szám, bankszámlaszám, érvényes iskolalátogatási igazolás vagy nappali tagozatos hallgatói jogviszony igazolása.

Igen, mindenképpen gyere be az irodánkba. A belépéshez szükséges papírokat még ki kell töltened. Nem tudunk bért fizetni, amíg ezt nem teszed meg. Amennyiben kérdésed van, nyugodtan hívj minket, vagy írj nekünk.