Nagyvállalatok Logisztikai Vezetők 7. Országos és 2. Nemzetközi Konferenciája a Prohuman támogatásával
2013-05-20 16:12:11

2013. május 23-24.-én kerül megrendezésre Sárváron a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetők 7. Országos és 2. Nemzetközi Konferenciája, melyen a Prohuman, mint az esemény támogatója, képviselteti magát a logisztikai, ellátási lánc vezetői, beszerzési és raktárvezetőkkel együtt.

 

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja hagyományteremtő módon újra országhatárokat átívelő rendezvényre készül. A 2008-ban induló konferenciasorozat, akkor 92 fő részvételével, ma már csaknem 300 fős országos és nemzetközi konferenciává nőtte ki magát. Szabó Zoltán, az NLV Klubalapító elnöke, 2009 októberében még csak remélte, hogy ekkora mozgalmat indít el a szakmabeliek összefogásával. Az akkor 23 fővel induló Klub ma már közel 100 klubtagot számlál. Tavaly tíz országból érkeztek gyakorló szakmai vezetők, ebben az évben szeretnék ezt a számot is túlszárnyalni!

 

Górcső alá veszik ezúttal a világgazdasági hullámok és logisztika egymásra gyakorolt kölcsönhatásait. Több kérdésre kaphatunk választ a konferencia során, mint például; hogyan befolyásolja a jelen gazdaságpolitikai helyzet a logisztika sorsát, illetve hogy miért döntöttek úgy a nagyvállalatok, hogy Magyarországon legyen a disztribúciós központjuk.

Az előadások témái a következők:
- Átvállalt adókötelezettségek a 42-es vámeljárás előnyei
- Raktárlogisztikai esettanulmány
- A GPS-es nyomkövetés a logisztika szolgálatában
- Új pénzügyi megoldások a vám és jövedéki kezesség-garancia területén
- Központi kiszállítás túraszervezéssel
- Kockázatok és fortélyok a sikeres logisztikai beruházásoknál

 

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetők 7. Országos és 2. Nemzetközi Konferenciája

 
M30-as nyomtatvány letöltése DiákÉSZ
rss